Search
Close this search box.
Персонализирани куриерски пликове

Три ползи от брандираните куриерски пликове за Вашия онлайн магазин

 

Куриерският плик, в който се доставя Вашият продукт, е първото нещо, което клиентът вижда при доставката. Ето няколко причини, поради които опаковката с Ваш дизайн е също толкова важна, колкото и самият продукт:

 

1. Персонализираният куриерски плик е допълнителен маркетингов инструмент за рекламиране на бранда Ви

Опаковката с Вашето лого и дизайн ще бъде видяна от всички по веригата на доставка – спедиторите в куриерските фирми, служителите във фулфилмънт центовете, куриерските шофьори. Нестандартните и атрактивни пликове правят впечатление и на клиентите, чакащи в куриерските офиси за техните пратки, както и на минаващите по улицата, които се срещат с вече получилия своята пратка клиент. По този начин рекламирате бранда си на по-широка група от хора извън интернет пространството.

 

2. Опаковката е част от изживяването за клиента

Получаването на артикул в брандиран куриерски плик носи допълнителна изненада на клиентите и засилва радостта и вълнението преди прегледа на поръчаната стока. Подобни чувства преди разопаковането на самата пратка спомагат за позитивното мнение на клиентите към бранда Ви и засилват връзката помежду ви. Освен емоциите, много от клиентите заснемат процеса на разопаковането на получените продукти и го споделят в социалните мрежи, което е допълнителен безплатен онлайн маркетинг за Вашия бранд.

 

3. Персонализираният куриерски плик спестява време и пари

Покупката на найлоновите куриерски пликове директно от производител в повечето случаи е значително по-евтин вариант от използването на предлаганите пликове в куриерските офиси. Освен че намалявате разходите си, предварителното закупуване на опаковки Ви дава възможност да подготвите пратките си във Вашия склад/магазин и да ги оставите в офис на куриер, без да чакате на касата на бъдете обслужени.

 

Поръчайте Вашите брандирани куриерски пликове!

 

Фирма РБ Пласт ООД е производител на брандирани куриерски пликове с печат на лого и дизайн до 3 цвята (за по-малки поръчки) и до 6 цвята (за дълги серии). Предлагаме избор от услуги с добавена стойност – дизайн и предпечат, поръчка на клишета, съдействие при изготвянето на маркетинг и брандинг стратегията, продуктова фотография, безплатна доставка до до четири населени места в България.

 

Изпратете Вашето запитване по имейл (sales@rbplast.bg) или по Viber и Whatsapp на +359 887 584 300. Ще върнем оферта с предложение за дизайн в рамките на 24 часа и с радост ще съдействаме за изготвянето на проекта и печата.