Рекламни опаковки

Рекламните опаковки изискват много повече от това да бъдат просто напечатани. Те трябва да отразяват Вашия бранд и да бъдат съобразени с маркетинговите Ви стратегии.

Ние в РБ Пласт ООД предлагаме флексопечат до 6 цвята върху различни видове полиетиленови опаковки. Нашият екип от графични дизайнери и маркетинг специалисти ще съдейства за изготвянето на атрактивен дизайн, а опитните печатари ще превърнат идеята в реалност. Като допълнение, нашият фотограф ще бъде на разположение за заснемането на продукта Ви в брандираната опаковка и ще предостави снимките и видеата, за да ги използвате за промотирането на Вашия бизнес в дигиталния и реалния свят.

Процесът за флексопечат е следният:

 1. Избор на опаковка

  Разгледайте нашата продуктова страница за повече информация относно различните опаковки, които предлагаме. 

  Ако поръчвате рекламните си опаковки за пръв път и не сте сигурни кой е точният вид за Вашия продукт, свържете се с нас и ние ще Ви консултираме за оптималното решение спрямо Вашите изисквания и нужди.

  Ако знаете точните размери на опаковките и техните изисквания, споменете ги при контакта с нас.

 2. Избор на визия

  Разгледайте нашата Instagram и Facebook страница за идеи и визии на различни дизайни.

  Ако нямате специфична визия, може да ни изпратите логото си с насоки към търсения ефект, както и информация относно позиционирането Ви на пазара и Вашите таргет групи от клиенти.

  Ако имате идеи за дизайна на опаковките, изпратите ни готовото си задание.

 3.  Изготвяне на дизайн

  Нашите графични дизайнери и маркеринг специалисти ще изработят от две до три предложения, съобразени с предоставената информация относно продукта и пазара Ви, и ще ги изпратят в 3D визуализация за одобрение и обратна връзка.

 4. Изработка на клишета за печат

  Клишето представлява силиконова форма, която се използва за пренасянето на печата върху опаковките. 

  Ако поръчвате рекламните си опаковки за пръв път и все още нямате изготвено клише за дизайна, ние предлагаме изработката му като допълнителна услуга, за да улесним процеса.

  Ако вече имате клише при друг производител на полиетиленови опаковки, бихте могли да го потърсите и да ни го предоставите.

 5. Производство на рекламните опаковки

  Щом получим клишето, започваме процеса на флексопечат и произвеждаме Вашите брандирани опаковки спрямо заданието и одобрения дизайн.

  Изработката отнема до 14 работни дни.

 6. Доставка

  Щом произведем опаковките, се свързваме с Вас да оговорим доставката.

  Предлагаме безплатен транспорт на територията на София и част от Благоевградска област. Изпращаме стоката с куриер за сметка на получателя за останалата част на страната. Може да калкулирате цената на доставка тук –  Тарифен калкулатор на Транспрес, или спрямо тарифата на останалите транспортни компании Еконт и Спиди.

 7. Продуктово заснемане

  Разполагаме със собствено фотостудио. Ще направим професионални снимки на продукта Ви в новата му опаковка. След като получите снимките, можете да ги използвате за промотирането му на вашия уебсайт, фейсбук страница или рекламни брошури. За нас е удоволствие да ви помогнем да наложите продуктите си на пазара.

  Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас. Ще се радваме да помогнем.

А след края на процеса, поддържаме близки отношения и контакт до следвщата поръчка и изграждането на дългогодишни партньорства.

Свържете се с нас на +359 887 584 300 или sales@rbplast.bg при допълнителни въпроси и поръчка. Може да попълните нашата форма и да изпратите запитването си автоматично, а ние ще се свържем обратно с Вас с нашето предложение.