За нас

За нас

Създадохме РБ Пласт ООД през 1994г. и с годините се превърнахме във водещият производител и доставчик на полиетиленови фолия, торби и опаковки в Югозападна България. Това се дължи до голяма степен на лоялността, която получаваме от Вас – нашите клиенти.

Вече с браншови опит от над 25 години, за нас е призвание да помогнем както на установени, така и на нововъзникващи компании и предприемачи да намерят най-добрите решения за опаковане на продукцията си.

Заводът е разположен в град Кочериново. Разполагаме с офиси и складове в София, Благоевград и Сандански, както и със собствен транспорт и логистика за бърза доставка до клиентите.

Екип

Хората са най-важната част в една организация. Целият ни мениджърски състав и голяма част от служителите са част от фирмата от самото й създаване преди повече от 25 години. Това осигурява нужният опит и професионализъм на всяко ниво в компанията.

Мисия

В центъра на философията ни стои индивидуален подход към клиента, отлично обслужване, консултиране и помощ в нуждите Ви за опаковане и предпазване на Вашата продукция.

Нямаме цени и продажби през уебсайта, защото искаме да Ви познаваме лично и да разбираме от какво точно имате нужда, за да Ви предоставим най-оптималното решение. За нас е удоволствие да споделим знанията си за опаковането и най-добрите практики за използването на полиетиленовите изделия.

Ние в Робифирпласт се гордеем с дългогодишните партньортсва, които сме изградили и поддържаме постоянна връзка с нашите клиенти и приятели.

Въпреки, че през годините сме били доставчици на Кока-Кола, Булгартабак Холдинг, Благоевград-БТ, Чипита България, Горна Баня, Шенкер, Софарма и продължаваме да снабдяваме редица големи заводи и предприятия, нашата гордост са стойността, подкрепата и персонализираните решения, които предлагаме за малкия производител.

История

Робифир ООД е създадена през 1994г. с две основни звена – производство на полиетиленови опаковки и производство на велосипеди.

След разделяне на двете дейности през 2003г., Робифирпласт ЕООД се специализира изцяло в производството на полиетиленови опаковки.

През 2021г. ребрандирахме името на компанията. Новото име РБ Пласт ООД цели налагането на разпознаваем бранд и в чужбина.

Компанията е със 100% български капитал и собственост. 

Завод и складови бази