поддържане на конкурентни цени

Поддържане на конкурентни цени в условията на форсмажор през 2020 и 2021 г.

 

Последните 2 години са особено предизвикателни за производителите на полиетиленови опаковки в България с оглед фрагментирането на световната икономика по време на пандемията и липсата на българска рафинерия, която да произвежда LDPE суровини.

 

Острата липса на LDPE материали в Европа в началото на 2021г. доведоха до двойно поскъпване на цените, както и до забавяне на доставките. Някои производители на опаковки дори спряха да приемат поръчки.

 

В РБ Пласт разчитаме на голям набор от доставчици, което ни дава различни възможности при всякакви ситуации.

 

За последните 12 месеца сме работили с материали на Exxon Mobil, Saudi Aramco (Sabic), Petronas, както и материали произведени от рафинерии в Сърбия, Румъния, Турция, Норвегия, САЩ, Русия, Иран, Катар, Тайланд, Малайзия, Саудитска Арабия, Южна Корея.

 

Това ни позволява да поддържаме конкурентни цени на пазара, така че да помогнем на нашите клиенти в реализирането на пазарните им цели.

 

Ако търсите нов доставчик на полиетиленови фолиа, торби, чували и опаковъчни материали, не се колебайте да се свържете с нас. Потърсете ни на +359 887 584 300 или на sales@rbplast.bg.

 

Можете да разгледате нашата страница с продукти тук  .