Рекламни торби с дръжка

Защо си струва да инвестирате в рекламни торбички с Вашето лого?

 

Торбичките с лого и печат отдавна са едно от най-разпространените маркетинг средства, които компаниите използват, за да позиционират бранда си в съзнанието на клиентите. Ето няколко причини, поради които Вие също трябва да го направите:

 

Рекламните торбички с лого и печат са „ходещ билборд“

Брандираните торби с дръжка и печат са достъпен маркетинг метод за реклама на Вашия бизнес сред широк кръг от потребители и потенциални клиенти.

 

Рекламните торби с атрактивен дизайн се използват многократно

Клиентите са склонни да използват цветните торбички многократно за транспортиране на различни артикули, което спомага за Вашия маркетинг и реклама, както и за опазване на планетата чиста!

 

Рекламните торби показват внимание към клиента

Торбичката с Ваше лого и дизайн отразява положеното усилие от Ваша страна и вникване в детайлите, което подсъзнателно формира позитивно мнение за бранда Ви в клиентите.

 

 

Поръчайте Вашите рекламни торбички!

 

Фирма РБ Пласт ООД е производител на рекламни торби с дръжка и печат на лого и дизайн до 3 цвята (за по-малки поръчки) и до 6 цвята (за дълги серии). Предлагаме избор от услуги с добавена стойност – дизайн и предпечат, поръчка на клишета, съдействие при изготвянето на маркетинг и брандинг стратегията, продуктова фотография, безплатна доставка до до четири населени места в България.

 

Можете да се запознаете с процеса по изработка на рекламни торбички и брандирани опаковки тук.

 

Изпратете Вашето запитване по имейл (sales@rbplast.bg) или по Viber и Whatsapp на +359 887 584 300. Ще върнем оферта с предложение за дизайн в рамките на 24 часа.